Marktgericht

Onze productie is marktgericht en iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen. Wij voorzien onze producten met zorg met de gewenste hoezen, keramiek, labels en stickers tot kant en klare winkel items. Door jarenlange ervaring en onze kennis van product en markt weten wij precies welke Bromelia en het gebruik het beste is voor elk land, retail formule of consument.

Bromelia jaarprogramma

Wij vertalen onze waardevolle kennis graag naar de best presterende proposities voor onze klanten. Samen maken we een doordacht jaarprogramma met Bromelia’s en kleuren afgestemd per land, seizoen, retail formule en moodboards. Met vaste lijnen, acties, noviteiten en aandacht voor bijzondere thema's als Valentijn, Pasen en Kerst.

Breasy logo

Onze bromelia’s worden met veel zorg gekweekt en ons ‘garantiebewijs’ is ons eigen merk: Breasy. Breasy is onze manier om te laten zien dat Bromelia’s heel gemakkelijk zijn. Consumenten die alles willen weten over Bromelia’s kunnen terecht op de Breasy social media en website. Hier delen we verzorgingstips, leuke weetjes en inspiratie.

Meer weten? Bezoek:

www.br-easy.com

No matter what season is out there, our year round collections will reaveal and highlight your space atmosphere with beautiful plants in special ceramics.

Private label

Heeft u een eigen merk en wilt u de eenheid in de winkels waarborgen in uw huisstijl? Dan voegen wij op aanvraag uw eigen private label toe aan onze Bromelia’s. Wij hebben deze processen intern optimaal georganiseerd. Wij bespreken samen met u de mogelijkheden en wensen. De Bromelia’s worden verpakt tot kant en klare winkel items geheel in uw eigen huisstijl. Vragen of hulp nodig op het gebied van Marketing, wij staan voor u klaar.

Concepten

De accountmanagers van Bromelia Specialist helpen graag bij het uitwerken van complete en goed uitgedachte concepten. Denk hierbij aan samengestelde tuincentrumtafels, winkeldisplays, etc., bijvoorbeeld in combinatie met groene kamerplanten. Zo hoeft de winkelmedewerker alleen nog de planten op de juiste plaats te zetten om het beste verkoopresultaat te realiseren.

Marketing

Geïnteresseerd in de unieke verhalen achter onze Bromelia’s? Wij delen ze graag met u. Ook als u op zoek bent naar content of professionele product- en sfeerfoto’s voor uw online of offline communicatie. Onze marketingafdeling helpt u graag op weg.

Shopper Activatie

De consument verleiden naar en op de winkelvloer met mooie Bromelia’s met toegevoegde waarde kan ook met een shopper activatie. Hier zijn vaak meerdere partijen bij betrokken om te zorgen dat de meest effectieve activatie wordt ontwikkeld voor jouw shoppers. Wij hebben ook ervaring in de logistieke afhandeling van dit soort grote orders, waarin alles samenkomt en een goed team de sleutel is tot succes.

Dropshipping

Ook planten worden door consumenten steeds vaker online besteld. Wij bieden u de mogelijkheid om onze producten direct in uw webshop aan te bieden inclusief de productinformatie. U verkoopt en wij regelen de rest. Dropshipping is er voor uw gemak en heeft veel voordelen. U kunt een breed assortiment aanbieden, zonder een voorraad risico te hebben. Door het brede assortiment spreekt u meer consumenten aan en wordt de kans op verkoop verhoogt. Bestellingen van klanten gaan rechtstreeks naar de kwekerij en worden voor u ingepakt en verzonden, altijd dagvers. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Vragen of wensen....?

Neem contact op